O nama


Kontakt

Beauty Queen studio lepote

Kragujevac, Daničićeva 120, soliter Y

Telefon:

+381 60 528 8008
+381 60 599 0009

Radno vreme:

pon.- pet. 10:00 - 20:00
subotom 10:00 - 20:00
nedeljom 10:00 - 17:00

Ko smo?

Frizersko-kozmetički salon Beauty Queen u Kragujevcu spoj je svih potreba savremenog čoveka u pogledu nege i lepote. Nalazimo se u Daničićevoj 120, odnosno u soliteru Y i nudimo Vam tretmane nege i ulepšavanja u prijatnom ambijentu i moderno opremljenom prostoru, a po veoma povoljnim cenama.


Kontinuiranim usavršavanjem svojih veština uspeli smo da pronađemo odgovor na svaki Vaš zahtev. Tehnikama ombre, sombre i balayage učinićemo Vašu kosu blistavo sjajnom i nijansiranom poput morskih talasa u željenim bojama. Posebno smo osposobljeni i za prestižan tretman keratinskog ispravljanja kose, poznatog još pod nazivom brazilsko feniranje.


U svakodnevnom radu koristimo isključivo savremene preparate renomiranih proizvođača odgovarajuće linije kozmetike među kojima su:

Cadiveu keratin
Suprima kolor farbe za kosu
Najkvalitetnija šminka - Mac, MaxFactor, Aden...
Preparati za nokte Vega
Organic vosak za toplu depilaciju, napravljen na bazi pčelinjeg voska.


Pored ulepšavanja svih vrsta, nudimo Vam i ono jednako važno - ulepšavanje iznutra, odnosno sve vrste masaža. Čarobne ruke naših sertifikovanih masera koje poseduju i relevantno iskustvo, mogu da Vas opuste, ali i oslobode najupornijeg celulita.


Uslugu depilacije moguće je obaviti na neki od standardnih načina, po Vašoj želji - toplim ili hladnim voskom, a posebno smo ponosni na Organic vosak napravljen na bazi pčelinjeg voska koji se pokazao kao veoma prijatan, jer kožu ujedno i depilira i neguje, bez iritacija.


Od svakodnevnice možete pobeći na razne načine, a jedan od njih je i da popijete kafu dok naš struči tim radi za Vas, u prijatnom ambijentu našeg salona gde su higijena i kvalitetni preparati na prvom mestu. Stojimo na raspolaganju i za termine van redovnog radnog vremena, uz pravovremeno zakazivanje, jer znamo koliko to ume da Vam bude važno.


- Vaš Beauty Queen

Gde smo?