Vesti


ŠAKA LJUDI - Zajedno proširujemo kulturu!

Autor romana tetralogije epske fantastike poklanja prva dva dela sa potpisom studiju lepote Beauty Queen i njenim vernim mušterijama! Knjige će biti podeljene u nagradnoj igri koja će biti najavljena na društvenim mrežama.


Februar, 2019.

Nikola Balšić - Instagram zvezda

Naš dragi influencer Nikola Balšić posetio je Beauty Queen studio lepote.


Januar, 2019.

Prvi rođendan !

Beauty Queen studio lepote je proslavio svoj prvi rođendan! Sami sebi smo poželeli da u ovoj godini još bolje shvatimo Vaše potrebe i da na njih uvek odgovorimo na nivou koji ispunjava sva Vaša očekivanja.


Januar, 2019.

Neda - Prvo mesto!

Čestitamo Nedi i njenim roditeljima!


Decembar, 2018.

Saška - Drugo mesto!

Čestitamo Saški i njenim roditeljima!


Decembar, 2018.

Mihajlo - Treće mesto!

Čestitamo Mihajlu i njegovim roditeljima!


Decembar, 2018.

Takmičenje za najlepše dete (Prvo mesto)!

U saradnji sa našim prijateljima i sponzorima Beauty Queen studio lepote je organizovao takmičenje za najlepše dete u prostorijama studija. Prava na učešće imaju svi mališani od 1 meseca do 12 godina starosti. Dete sa najvećim brojem lajkova (lajkovi sa facebook-a i instagrama se sabiraju) osvojiće vredne nagrade. Prvo mesto osvaja poklon vaučer za osnovni paket proslave rodjendana u vrednosti od 6.000 dinara u igraonica Super Heroji, JeNi Torte poklanjuju tortu u vrednosti od 3.000 dinara, Foto studio Zara poklanja fotobook, salon lepote Beauty Queen pobedniku poklanja besplatno muško/žensko šišanje, feniranje kao i masažu , za jednog od roditelja. Mama dobija gel lak. Naši dragi prijatelji dekoracija kragujevac Goca i Saša pomogli su nam da ulepšamo prostor.


Decembar, 2018.

Takmičenje za najlepše dete (Drugo mesto)!

U saradnji sa našim prijateljima i sponzorima Beauty Queen studio lepote je organizovao takmičenje za najlepše dete u prostorijama studija. Prava na učešće imaju svi mališani od 1 meseca do 12 godina starosti. Dete sa najvećim brojem lajkova (lajkovi sa facebook-a i instagrama se sabiraju) osvojiće vredne nagrade. Igraonica Super Heroji poklanja vaučer 50% vrednosti osnovnog paketa proslave rodjendana u vrednosti od 3.000 dinara, Foto studio Zara poklanja besplatno fotografisanje rodjendana, salon lepote Beauty Queen poklanja besplatno šišanje mališana , kao i šišanje i feniranje za jednog od roditelja. Mama dobija gel lak. Naši dragi prijatelji dekoracija Kragujevac Goca i Saša pomogli su nam da ulepšamo prostor.


Decembar, 2018.

Takmičenje za najlepše dete (Treće mesto)!

U saradnji sa našim prijateljima i sponzorima Beauty Queen studio lepote je organizovao takmičenje za najlepše dete u prostorijama studija. Prava na učešće imaju svi mališani od 1 meseca do 12 godina starosti. Dete sa najvećim brojem lajkova (lajkovi sa facebook-a i instagrama se sabiraju) osvojiće vredne nagrade. Igraonica Super Heroji poklanja vaučer 25% vrednosti osnovnog paketa proslave rodjendana (vrednost 1.500 dinara), Foto studio Zara poklanja vaučer u vrednosti od 1.500 dinara za izradu fotografija, salon lepote Beauty Queen poklanja besplatno šišanje mališana , kao šišanje i feniranje za jednog od roditelja. Mama dobija gel lak.


Decembar, 2018.